top of page

Velkommen til NISO, Julie!

NISO utvider administrasjonen med prosjektleder for sosiale medier


 

Da kan vi endelig ønske Julie Nicolaisen Amlien hjertelig velkommen til NISO i stillingen prosjektleder SoMe. 

 

- NISO ønsker å komme enda tettere på medlemmene våre og da er det naturlig å jobbe aktivt med kommunikasjon. Gjennom våre medlemsundersøkelser ser vi at vi ikke er synlige nok og det ønsker vi å gjøre noe med. Vi skal være tydeligere i kommunikasjonen direkte med medlemmene våre, men også for et bredere publikum. Dette handler om å vise medlemstilbudene men også tydeligggjøre de sakene som ofte forsvinner andre steder i media. Arbeidstakerrettighetene til utøverne vil alltid være aktuelt og da må vi tørre å vises mer, sier forbundsleder Kristoffer Vatshaug.


- Med idrett i hjertet, ord i sinnet og rettferdighet som kompass, ser jeg frem til å kombinere mine lidenskaper i journalistikken med NISO, sier Julie Nicolaisen Amlien.

 

- Julie er utdannet journalist og har praksiserfaring fra =Oslo. Vi gleder oss til å komme i gang med dette arbeidet sammen med Julie, dette er virkelig noe vi har sett frem til og vi skal sammen bygge en tydeligere strategi og profil, avslutter Kristoffer Vatshaug.

Comments


bottom of page