top of page

Vatshaug nytt styremedlem i EHPU

NISO-leder, Kristoffer Vatshaug, er nytt styremedlem i den europeiske spillerforeningen i håndball (EHPU).


- Det er viktig for NISO å være aktive i internasjonalt samarbeid. Det har neppe vært flere av våre medlemmer som har utenlandske arbeidsgivere enn hva tilfellet er nå, så internasjonalt samarbeid er viktigere enn noen gang, sier kommunikasjonsansvarlig, Thomas Kristensen, i NISO.  



FOTO: EHPU - Amanda Kurtovic og Kristoffer Vatshaug under FINAL4 tidligere i år.


EHPU består av medlemslandene Danmark, Norge, Tyskland, Island, Spania, Sverige, Danmark og Romania og representerer nærmere 2000 profesjonelle spillere i de respektive ligaene.  


- Det er veldig fint å kunne bidra i det internasjonale samarbeidet på vegne av NISO. Jeg setter pris på tilliten og ser fram til å bidra inn mot europeisk håndball. Da får vi enda større mulighet til å påvirke internasjonal og norsk håndball, sier Kristoffer Vatshaug.  


Amanda Kurtovic er styremedlem i NISO - i tillegg til Karoline Dyhre Breivang og Gøran Johannesen representerer hun håndball i styret. Kurtovic har erfaring fra spill i flere land og understreker viktigheten av at NISO er med i det internasjonale samarbeidet. 


- Jeg har erfaringer fra spill i utlandet og i Norge. Når det gjelder grunnleggende rettigheter som lønn, kontrakter og lignende er det fortsatt en jobb som må gjøres. Derfor er det viktig for NISO å samarbeide med spillerforeninger i andre land gjennom EHPU, sier styremedlem Kurtovic.

Comentarios


bottom of page