top of page

Sterke stemmer for utøvernes interesser

Oppdatert: 13. aug.

NISO er invitert inn og har takket ja til å delta i arbeidsgruppe-VAR sammen med andre naturlige parter i norsk fotball. NISO har i snart 30 år arbeidet med å forvalte utøvernes interesser på ulike arenaer i norsk idrett.


Foto: Magnus Torgunrud / NISO


I arbeidet vedrørende VAR i fotball har det vært dialog mellom NISO og utøverne i flere år, vi har innhentet informasjon, uttalt oss og utfordret utøverne tilbake på problemstillinger som har oppstått. Nå bidrar NISO selvfølgelig også med utøverstemmene inn i dette arbeidet til det beste for fotballen.


Sammen med forbundsleder Kristoffer Vatshaug vil Stefan Strandberg representere NISO og utøverne i dette arbeidet ut over høsten.


- Stefan vil representere norske fotballspillere godt. Han har lang nasjonal og internasjonal erfaring som spiller og er en person med naturlig integritet i forhold til spørsmål om utviklingen av norsk fotball videre. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Stefan her, sier forbundsleder Kristoffer Vatshaug.

 

NISO vil selvfølgelig også holde tett dialog med andre utøverrepresentanter for både herre og damefotballen, særlig når det gjelder VAR, ut over høsten og vinteren. 

 

- Vi går inn i dette arbeidet med et sterkt ønske om å bidra - og til å belyse "vår" side. De siste ukene kan godt representere det som er et svært betent tema og som vi har vært tydelige med partene over tid - VAR i Eliteserien fungerer ikke godt nok og har klare svakheter. Vi ønsker ikke å forskuttere arbeidet men ønsker å lytte, lære og deretter påvirke til det beste for utøverne, sier Vatshaug.

Comments


bottom of page